zondag 16 december 2012

Winter, wat te doen

 Winter, wat te doen?

 

Winter, altijd gezellig, als je maar binnen zit. We weten hoe koud het kan zijn, maar winter kan ook erg leuk zijn. Er zijn zoveel activiteiten die je kan doen, en we hebben er een paar op een rijtje gezet voor jullie!



  Hot chocolate on a cold winter day..
 Nodig je beste vriendin uit, en maak zelf warme chocolade melk (met slagroom natuurlijk), en kletsen maar. Er zijn vast nog dingen die jullie elkaar moeten vertellen, over die leuke jongen, of die leuke gymdocent ;)


 Nieuwe recepten uitproberen, vindt iedereen leuk. Je kan heel wat recepten op het internet vinden, maar je kan het ook simpel houden. Met een Muffin Mix pakket, en slagroom kom je al een eind. Je kan natuurlijk ook kant en klare muffins kopen. Versier de muffin samen met je vriendin, en smullen maar.
 

Niets is leuker dan een spannend boek lezen,vooral niet op een koude winter avond. Fuzzy socks, blankets, hot chocolate is what you need ..
We hebben een paar spannende boeken voor je op een rijtje gezet:

- Een goede raad - J.K, Rowling
- Aan niemand vertellen - Simone van der Vlugt
- De laatste sterft - Tess Gerritsen
- Voor ik doodga - Jenny Downham

 en nu lekker weglezen ;)


 Campfire .. 
We hebben natuurlijk nu niet allemaal een kampvuur, maar je kan een goedkoop fondue setje kopen voor weing! Nodig je vriendinnen uit, en fonduen maar. Je kan het met marshmallows doen, maar aardbeien kunnen ook lekker zijn. Vergeet de kaarsjes en de slagroom niet!


Party, party, party, nodig een paar vriendinnen uit, en houd een leuk feestje thuis. Natuurlijk wel eerst toestemming aan je ouders vragen. Zorg voor lekkere hapjes, drinken en ballonnen, en natuurlijk de muziek. Misschien wilt je broer wel DJ zijn? Karaoke is ook altijd leuk, maar het belangrijkste is: een goede sfeer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten