vrijdag 28 december 2012

Bekende uitspraken

We lezen allemaal elke dag wel een paar uitspraken. Meestal vinden we ze mooi, maar we staan er nooit bij stil, wat ze er eigenlijk mee willen zeggen. Toch zit er achter elk uitspraak een verhaal, die wij erg herkennen in ons dagelijks leven.



''The mirror can lie. It doesn't show you what's inside. And it, it can tell you're full of life. It's amazing what you can hide, just by putting on a smile'' - Demi Lovato

Zelf vind ik dit een prachtige uitspraak. Je staat voor de spiegel.. de spiegel vertelt alleen iets over je uiterlijk, maar niet hoe jij van binnen bent.. En daar gaat het om in het leven. Uiteindelijk zal je toch niet ver komen met een prachtig lichaam, maar een slecht innerlijk.


''When I stand before God at the end of my life, I hope that I don't have a single bit of talent left, and say, I used everything you gave me'' - Lana Del Rey

Lana Del Rey is een van mijn favoriete artiesten, omdat haar teksten erg diep, en realistisch zijn. Iedereen heeft talenten gekregen, om er wat mee te doen, dat probeert Lana hier te zeggen.


 ''For every dark night, there's a brighter day'' - Tupac Shakur

Kleine zin, maar erg krachtig. Achter iets negatiefs, zit iets positiefs. En alleen jij kan bepalen, of je er iets mee wilt doen. Als je met je problemen blijft hangen, zal het altijd donker blijven. Het licht komt pas als je ze oplost, en een mens heeft licht nodig om te leven.


''Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible''' - Audrey Hepburn

Eigenlijk is niets onmogelijk. We praten hier natuurlijk wel over realistische dingen, dus niet kunnen vliegen zonder vleugels of dat soort rare dingen, maar alles is te bereiken in het leven. Je moet maar gewoon doorzetten om er te komen, als iets niet realistisch zal kunnen zijn, zal het ook niet bestaan.




 ''Don't feel stupid if you don't like what everyone else pretends to love'' - Emma Watson


Emma wilt hier eigenlijk mee zeggen, dat je gewoon jezelf moet blijven.. Waarom zal je je als iemand anders voordoen? Daar is het leven te kort voor.



''When you stop and look around, this life is pretty amazing'' .


Deze quote had ik laatst gelezen, en eigenlijk klopt het echt. Er zijn zoveel leuke dingen in het leven die je nog te wachten staan. En ja, er zijn altijd wel problemen, maar geloof me, je bent niet de enigste die ze heeft. Het maakt je alleen maar sterker, en klaar voor de volgende stap, vind ik.




''I've failed over and over and again in my life, and that's why I succeed'' - Michael Jackson


Dit is echt een hele mooie uitspraak. Van fouten leer je, je kan nooit opeens succesvol worden. Je moet er zelf ook wat voor doen. Michael probeert hiermee te zeggen, dat je nooit moet opgeven, want dan bereik je al helemaal niets. Als je echt iets wilt, kom je er wel.. Maar alleen als je het echt wilt..


Dit waren mijn favoriete uitspraken, ze zijn allemaal best kort, maar heel krachtig. Want elke uitspraak probeert iets te zeggem, dus als je de volgende keer een quote leest, sta er bij stil, en denk er over na..













Geen opmerkingen:

Een reactie posten