vrijdag 21 december 2012

Girl Problems

We hebben allemaal onze periode's waarop we het liefst alleen gelaten worden, en dat is misschien een tip voor de weinige jongens op deze site. Wat moet je doen als je vriendin dit en dat probleem heeft?

1. Ongesteldheid
Ja, het klinkt misschien raar, maar wij kunnen ontzettend chagrijnig doen en veel stemmingswisselingen hebben als wij ongesteld zijn. Het beste kun je gewoon zo weinig mogelijk met haar in discussie proberen te gaan, haar heel veel chocolade geven, en films met haar kijken tot ze zich beter voelt. Een knuffel helpt ook altijd? :)

2. Liefdesverdriet
Goed, deze is niet bepaald voor de 'vriendjes', maar meer voor de broers, beste vrienden en neven. Als ze liefdesverdriet heeft is ze erg prikkelbaar en over het algemeen ook snel emotioneel. Het beste kan je haar laten zien dat ze het waard is om te lachen, want dat geloven ze dan niet. Zeg niet; je verdient beter, want op dat moment heeft ze het beste wat ze had verloren. Zeg dat het niet aan haar lag, maar; if it's meant to be, it will be.


3. Niet weten wat ze aan moet trekken
Zeg niet tegen een meisje dat ze veel te lang voor een spiegel staat, want een goede outfit is hét geheim voor een goede dag. Meestal weet ze ook niet zo één twee drie wat ze aan moet trekken. Doe dan niet geirriteerd maar haal al je mode verstand naar boven en help haar mee. Al is het een vreselijke outfit, zolang je serieus doet zal ze het echt waarderen!

4. Gekwetst
Als een andere jongen haar kwetst, kom dan voor haar op. Niks is erger dan uitgescholden worden in het bijzijn van publiek en in tranen uitbarsten. Ga nou niet vechten met die andere jongen, maar zeg wel iets terug. Daarna moet je hem negeren en haar troosten. Niemand mag jouw meisje pijn doen neem ik aan?

5. Onzekerheid
Soms vind ze zichzelf te dik, soms heeft ze te veel puisten, soms is ze ontzettend lelijk. En jij maar denken; wat zeurt ze nou? Ze is perfect. Maar je moet niet alleen denken, zeg het ook hardop, hou een spiegel voor haar en laat haar zeggen wat ze ziet. Laat haar al haar onzekerheden er uit komen. Neem daarna de spiegel van haar over en vertel wat jij ziet. Vertel eerlijk wat je van haar vind en wat haar volgens jou zo mooi maakt.

En meestal werken wat lieve woorden en een dikke knuffel ook wel, tenzij ze heel boos op JOU is. Ai, succes! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten