vrijdag 28 december 2012

Blijf positief en ga voor je doel


1. Wees blij met wat je hebt
 Ons leven is helemaal niet zo slecht als het lijkt. En ja, we kunnen niet alles krijgen wat we willen, maar het belangrijkste is dat we gezond zijn, en familie en vrienden om ons heen hebben. 




2. Ga ervoor
We hebben allemaal wel dromen, de ene wilt dokter worden, en de andere piloot. Maar alleen dromen is niet genoeg. Tijd voor actie! We moeten er allemaal zelf voor gaan, het komt niet 1 2 3 naar ons toe. Hiervoor is doorzetten belangrijk. En dat is ons grootste probleem, we geven te snel op.. 'Het kan morgen wel..', of 'Morgen is er nog wel tijd..' .. Dit is niet goed. Uitstellen is nooit goed, daarom moet je afspraken met je zelf maken, of met je ouders. Bij een dag uitstellen, mobiel uit voor 1 dag. Hier moet je je natuurlijk wel aan houden, het is maar net of jij echt voor je doel wilt gaan. 




3. Schrijf al je leuke momenten op
We doen zo veel leuke dingen, het kunnen grote dingen zijn, maar zelfs de kleine dingen zijn leuk in het leven. Schrijf een jaar lang al je leuke momenten op. Lees dit aan het einde van het jaar terug, dan besef je echt dat het leven zo veel leuker is dan als je denkt. Bij het teruglezen komen zoveel leuke herinneringen boven.

4. Blijf jezelfDe gelukkigste mensen, zijn de mensen die hun zelf zijn. Blijf positief over jezelf, en het leven zal positief over jou zijn. Doe geen dingen die je niet wilt.. Voelt het verkeerd? Stop ermee, dat kan alleen maar negatieve invloed op jou hebben.






En het belangrijkste is.. blijf positief. We hebben allemaal wel een dagje waar niet meezit, maar de volgende dag gaat dat weer weg. Zolang je je zelf blijft, kan je doen wat je wilt.

And don't forget to smile today








Geen opmerkingen:

Een reactie posten