zaterdag 29 december 2012

Polyvore

TIP: POLYVORE
Herken je dat: je zit thuis achter je computer met een kop thee, en hoort eigenlijk te studeren voor die ene moeilijke toets. Maar wat je eigenlijk doet is uren rondkijken naar plaatjes van outfits op bijvoorbeeld weheartit, lookbook.nu, of misschien wel theamsterdame.blogspot.nl ;) Maar voor elke mode liefhebber bestaat ook nog altijd polyvore! Nooit van gehoord? Lees verder!

 


Op polyvore kan je simpelweg je eigen outfits samenstellen. Omdat het een internationale site is heb je veel en veel meer keuze als het gaat om kleren, sieraden en schoenen. Soms is het best oneerlijk dat Amerikaanse winkels zoveel leukere dingen verkopen.

Behalve het maken van outfits kun je ook andere outfits bekijken en veel fashion tips lezen. Zo heb je artikels genaamd 'what to wear' & 'latest fashion tips.' Handig handig handig! Ook kun je elkaars outfit's  'liken' en er reacties op geven.



En het is allemaal nog mooier! Bij elk kledingstuk dat je kiest komt de webshop er bij te staan. Als je dan écht heel verliefd bent op dat ene jurkje, kun je hem zo bestellen! 


www.polyvore.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten